Biluthyrning Arlanda

ARN Biluthyrning vid Arlanda är en smidig och prisvärd biluthyrning som erbjuder service dygnet runt och transfer från flygplatsen. Boka en hyrbil direkt via vårt bokningsformulär på hemsidan.

ARN Biluthyrning är en modern biluthyrare med fräscha, säkra bilar. Vi erbjuder hög service och sätter stort värde i att du som kund snabbt ska kunna få tillgång till din hyrbil efter att du har landat på Arlanda.

Biluthyrning steg för steg:

  1. Boka din hyrbil via vårt bokningsformulär.
  2. Betala via hemsidan när du bokar eller på plats när du kommer för att hämta upp bilen.
  3. Vår transfer hämtar upp dig från terminalen när du landar, ange bara ditt flightnummer när du bokar.
  4. Du får tillgång till bilen och kan bege dig mot din slutdestination.
  5. När din hyrtid är slut lämnar du tillbaka bilen till ARN Biluthyrning vid Arlanda.
  6. Vår transfer kör dig till din avgångsterminal.

Att tänka på när du hyr bil

När du bokar hyrbil via vårt bokningsformulär ska du se till att personen, vars namn står på bokningen och betalkortet, är samma person som sedan hämtar upp bilen från biluthyrningen på Arlanda. Den som står på kontraktet för hyrbilen är den person som automatiskt blir registrerad som förare. Det är möjligt att lägga till extra förare, för en tilläggskostnad, när ni hämtar ut bilen från biluthyrningen. Alla förare ska visa upp sitt körkort när bilen hämtas.

Är du som hyr bilen under 25 år, eller om en extra förare är under 25 år, tillkommer en extra avgift.

Ta dig till biluthyrningen

För att det göra det så lätt som möjligt för dig som kund har vi en transfer som hämtar dig när du har landat. Som vi nämner ovan fyller du i ditt flightnummer när du bokar. Det gör att vi vet när du landar, oavsett om flyget är i tid eller inte. Vi hämtar upp dig lagom till när du har hämtat upp ditt bagage och tagit dig ut till ankomsthallen.

Kommer du till Arlanda på något annat sätt än via flyg ringer du oss 15 minuter innan du vill bli upphämtad så bestämmer vi en passande upphämtningsplats. Transfern tar dig sedan till biluthyrningen vid Arlanda och vi går tillsammans igenom bilen. Då ser vi över eventuella skador och ger dig den information du behöver.

Biluthyrning Arlanda.png

Lämna tillbaka din hyrbil

En hyrbil från ARN Biluthyrning måste alltid lämnas tillbaka till biluthyrningen vid Arlanda. När din hyrtid är klar kör du bilen till vår parkering och vi går då återigen tillsammans igenom bilen för att kontrollera om några nya skador har uppkommit och även att bilen är fulltankad. Vet du att du kommer att ha svårt att tanka upp bilen innan du återlämnar den finns det hyralternativ då du kan lämna tillbaka den utan full tank.

När bilen är återlämnad kör vår transfer dig till din avgångsterminal.

Fördelar med ARN Biluthyrning

– Smidigt bokningsförfarande

– Moderna bilar

– Bra priser

– Öppet dygnet runt

Välkommen till vår biluthyrning vid Arlanda

Vi har öppet dygnet runt, vår transfer lämnar och hämtar dig vid terminalen oavsett vilken tid du anländer eller ankommer. Har du frågor eller funderingar är det bara att slå oss en signal, vi hjälper dig gärna. Välkommen till oss!