Hyrbil Märsta

Hos ARN Biluthyrning hittar du din hyrbil i Märsta. Vi finns nära både centrum i Märsta och Arlanda flygplats. Vi har öppet dygnet runt, erbjuder hög service och moderna hyrbilar.

Dessutom har vi ett snabbt och smidigt bokningsförfarande. Du bokar din hyrbil i Märsta på hemsidan och betalar antingen direkt eller när du hämtar ut hyrbilen.

Boka hyrbil i Märsta så här:

  1. Använd vårt formulär på hemsidan och välj den hyrbil du vill boka.
  2. Betala på hemsidan eller när du hämtar bilen.
  3. Hämta din hyrbil, hör av dig till oss om du vill bli upphämtad någonstans, till exempel från Märsta station.
  4. Lämna tillbaka bilen i Märsta när du har kört klart.
Hyrbil Märsta.png

Att tänka på när du hyr bil

När du bokar hyrbil från oss på ARN Biluthyrning är det viktigt att du tänker på att den som står på bokningen och betalkortet också måste vara den som hämtar ut bilen. Den som bokar hyrbil i Märsta från oss registreras automatiskt som förare av bilen. Det är möjligt att lägga till andra förare för en tilläggskostnad. Vem som är registrerad som förare har att göra med försäkringen av hyrbilen, i förlängningen handlar det om er säkerhet.

Är du som hyr bilen under 25 år tillkommer en extrakostnad, detsamma gäller om ni lägger till en extra förare som är under 25 år.

Så här tar du till vår biluthyrning

ARN Biluthyrning har personal på plats dygnet runt och därför kan vi erbjuda service utöver det vanliga. Dels kan du hämta upp din hyrbil när som helst under dygnet, dels erbjuder vi oss att hämta upp dig om du vill ha hjälp att ta dig till biluthyrningen. Kommer du med tåg till Märsta station ringer du femton minuter innan du är där så kommer vår transfer och hämtar dig. Kommer du med flyg till Arlanda kan du ange ditt flightnummer i bokningsformuläret och då håller vi koll på ditt flyg och hämtar upp dig i tid oavsett om flyget är i tid eller om det uppstår förseningar.

Lämna tillbaka hyrbilen

Du lämnar tillbaka hyrbilen i Märsta, på samma ställe som du hämtade den. Självklart kan vi skjutsa dig till Märsta station, valfri terminal på Arlanda eller annan plats för att du enkelt ska kunna ta dig vidare utan bil. När du lämnar tillbaka bilen går vi igenom bilen, vilket vi även gör när du hämtar bilen, för att vi ska kontrollera att bilen inte har fått några nya skador. Det är standard att lämna tillbaka hyrbilen med full tank, vet du att du kommer att ha svårt att tanka bilen innan du lämnar den kan du i hyrbilsavtalet välja att vi tankar den efter att du har lämnat tillbaka den.

Fördelar med vår biluthyrning i Märsta:

  • Bra priser
  • Öppet dygnet runt
  • Smidigt bokningsförfarande
  • Moderna bilar

Välkommen till oss

Varmt välkommen till oss på ARN Biluthyrning i Märsta. Har du några frågor innan du bokar din hyrbil svarar vi gärna på dem, hör av dig till oss på telefon 08-78 37 700 eller på mejl info@arnbiluthyrning.se.