Hyrbil Arlanda flygplats

Hyr bil på Arlanda flygplats, snabbt och smidigt från ARN Biluthyrning. Vi finns endast fem minuter från Arlanda, vi hämtar dig från terminalen när du landat och du får snabbt tillgång till din bil.

ARN Biluthyrning erbjuder flera olika typer av hyrbilar nära Arlanda. Vi har ett enkelt och smidigt bokningsförfarande som gör att det går snabbt att boka, betala och hämta upp din hyrbil på Arlanda.

Fördelar med hyrbil från ARN Biluthyrning

– Smidigt och enkelt

– Bra priser

– Nya moderna bilar

Sagt om vår biluthyrning

"5 stjärnor och mer för all hjälp vi fick när vårat flyg blev inställt när vi ankom till Arlanda och blev tvungen att boka om allting. Extremt hjälpfulla och trevlig personal. Tack för allt igen!" – Joakim Segelström

"Strålande service och trevlig personal. Bilen ren, fin och uppvärmd när jag hämtade den. Tack." – Jonas Anterud

Så här fungerar det att hyra bil

  1. Du bokar din bil genom att fylla i vårt bokningsformulär.
  2. Du betalar antingen när du bokar eller när du hämtar upp bilen.
  3. Vi hämtar dig från din terminal när du anländer till Arlanda.
  4. Du får tillgång till din bil och kan köra obegränsat antal kilometer under din hyrperiod.
  5. Du lämnar tillbaka bilen.
  6. Vi kör dig till din avgångsterminal.

Förslag på platser nära Arlanda att besöka med hyrbil

Oavsett om du bara vill ta dig fram snabbt när du hyrt en bil kan vi rekommendera en del stopp på vägen för att göra resan trevligare. Området runt Arlanda bjuder på många sevärdheter och med våra flexibla hyrbilar kan du uppleva allt enkelt och smidigt. 

Rosersbergs slott

15 minuters bilfärd från Arlanda och har alla bekvämligheter ett slott med anor från 1600-talet kan erbjuda. Konferera, sov över eller ät en brakmåltid. 

https://www.rosersbergsslott.se/

Steningeviks hotell

Ett hotell som erbjuder underbara naturnära miljöer bara 8 minuter från Arlanda. Många gruppaktiviteter och kickoff-möjligheter för företag. 

https://steningevik.se/

Wäsby Golf

En underbar golfanläggning 20 minuter från Arlanda. Har en fantastisk restaurang med god mat och en bedårande utsikt. Boka tid på golfbanan direkt på hemsidan och njut av en trevlig stund. 

https://www.wasbygolf.se/

Arlanda flygsamlingar

Ett unikt museum med många gamla civila flygplan. Drivs av en ideell förening och har begränsade öppettider. Oftast lördagsöppet mellan 11:00 och 15:00. 

https://arlandaflygsamlingar.se/

Sigtuna stad

20 minuter från Arlanda hittar du Sigtuna som är en charmig stad med anor tillbaka till vikingatiden. Den kallas för Sveriges första stad. Runt hela Sigtuna finns det pittoreska kyrkor, gamla hus och ruiner att strosa bland. 

https://destinationsigtuna.se/

Trainspotting på Arlanda

Ta bilen runt hörnet och betrakta när planen lyfter och landar från spotterpaviljongen på Arlanda. Vackra sommardagar sitter här många människor och fikar samtidigt som dånet från flygplanen dundrar förbi. 

http://www.flyghistoria.org/om-sff/spotterpaviljong

Boka din hyrbil

Du bokar din hyrbil genom att fylla i vårt formulär på hemsidan. Du väljer själv om du vill betala direkt vid bokning eller om du vill betala när du hämtar ut hyrbilen. Det är viktigt att den person som står på bokningen och på betalkortet som eventuellt används är samma person som sedan hämtar upp hyrbilen.

Hyr bil Arlanda.png

Förare av din hyrbil

Den som står på kontraktet för hyrbilen är också den som är registrerad som förare av bilen. Ytterligare förare kan läggas till, för en tilläggskostnad. Observera att för hyrestagare och extraförare under 25 år tillkommer en extra avgift.

Hämta din hyrbil

När du anländer till Arlanda kan vi på ARN Biluthyrning hämta dig vid terminalen du kommer till. I bokningsformuläret kan du ange flightnumret med vilket du anländer och vi hämtar då upp dig i passande tid, oavsett om planet är i tid eller försenat. Kommer du till Arlanda på något annat sätt än med flyg kan du ringa oss femton minuter innan du vill bli upphämtad så kommer vi överens om en passande plats för oss att hämta dig.

Innan du kör iväg med den bil du bokat går vi tillsammans igenom bilen för att se över eventuella skador på bilen. Vi går även igenom viktig information om bilen.

Lämna tillbaka din hyrbil på Arlanda

Bilen du hyrt ska alltid lämnas tillbaka hos ARN Biluthyrning på Arlanda. När du kommer tillbaka med bilen går vi återigen igenom den för att se över att inga nya skador har uppkommit. Vi kontrollerar också att bilen är fulltankad, om du valt att lämna tillbaka den med full tank. Det finns även hyralternativ som gör det möjligt för dig att lämna tillbaka bilen utan att behöva tanka upp den innan återlämning.

Försäkring av din hyrbil

Det är viktigt att du går igenom försäkringsvillkoren för din hyrbil. Du kan själv välja om du vill teckna en basförsäkring eller en försäkring som eliminerar din självrisk.

Har du frågor eller funderingar kring något som rör en hyrbil från oss på ARN Biluthyrning är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Varmt välkommen till ARN Biluthyrning!